Handelsbetingelser

Generelle oplysninger

Schioldan design
CVR nr. 26 71 69 26
Kornvej 13 5210 Odense NV
anni@schioldan-design.dk
66165025
Etableringsår 2004

Betaling

De mulige betalings måder er:

Dankort:
Beløbet hæves først på dit kort, når varerne sendes fra Schioldan Design. Der kan aldrig trækkes et større beløb end det, du har godkendt ved købet.

Bankoverførsel (gebyr) obs! Ved bankoverførsel er du ikke beskyttet af indsigelsesordningen.  (læs hvorfor)

Levering

  • Der tages forbehold for udsolgte vare og udskudt leveringstid hos Schioldan Design og deres leverandører.
  • Levering foretages med postdanmark, varen sendes når betaling er modtaget/ registreret.
  • Varen leveres inden for 2 – 8 dage med postdanmark, efter modtagelse af ordre, en mere nøjagtig tidsangivelse kan du se ved

ved den enkelte vare.

Hvis du fortryder dit køb (fortrydelsesret)

Du har 14 dages fortrydelsesret, når du handler på Schioldan Design webshop
Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag I;

  1. har modtaget Jeres vare
  2. får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis
  3. får det sidste parti, eller den sidste del i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om levering af en vare, der består af flere partier eller dele

I skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at I ønsker at fortryde Jeres køb. Meddelelsen skal gives ved at kontakte os på anni@schioldan-design, 66165025, eller ved henvendelse på Kornvej 13 5210 Odense NV. I Jeres meddelelse skal I gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret, herefter har I 14 dage til at sende varen retur.

SÅDAN RETURNERER DU VAREN :
Der er to måder hvorpå I kan returnere varen på:
• I kan nægte at modtage varen fra postvæsnet.
I
 kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.
• I kan modtage varen fra postvæsnet og efterfølgende inden for de 14 dage meddele os at i ønsker at gøre brug af fortryfdelsesretten
Derefter har I 14 dage til at returnere varen til Schioldan Design.
I denne sammenhæng beder vi Dem vedlægge en kopi af fakturaen for de købte varer, som dokumentation for at den/de
returnerede varer er købt hos Schioldan design.
• De kan aflevere varen hos Schioldan Design, da Vi ikke kun har åben efter aftale, bedes I ringe og aftale tid for aflevering indenfor 14 dage.

Retur adresse er følgende:
Schioldan Design
Kornvej 13
5210 Odense NV
Denmark

Mærk pakken “Fortrydelsesret” og vedlæg kopi af købsfaktura, som dokumentation for, at den/de returnerede varer er købt hos Schioldan Design, samt husk at oplyse kontonummer, hvortil retur-beløbet kan overføres til. Beløbet til konto tilhørende personen, som fremgår af købsfakturaen.

Returnering som følge af fortrydelse sker på købers egen regning! Det anbefales, at varen returneres via Post Danmark, og at varen sendes som pakkepost. På den måde er der mulighed for at spore pakken i Post Danmarks system og det fjerner dermed enhver tvivl om, hvorvidt varen er blevet udleveret til modtager. Yderligere har kunden mulighed for, at kunne efterlyse pakken såfremt udlevering ikke har fundet sted.

Varer der returneres på efterkrav eller som sendes uden porto nægtes modtaget af Schioldan Design.

FORSVARLIG RETURNERING:

Alle produkter, der returneres til Schioldan Design skal være forsvarligt indpakket.

Det anbefales, at varen returneres via Post Danmark, og at varen sendes som pakkepost. På den måde er der mulighed for at spore pakken i Post Danmarks system og det fjerner dermed enhver tvivl om, hvorvidt varen er blevet udleveret til modtager. Yderligere har kunden mulighed for, at kunne efterlyse pakken såfremt udlevering ikke har fundet sted.

 

Du skal sende Jeres ordre retur til os senest 14 dage efter at, I har meddelt os, at I ønsker at fortryde dit køb. I skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen. Ved returnering er I ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind. I bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.

Hvad er en brugt vare:
En vare er brugt , hvis den bruges ud over, hvad der er muligt ved at afprøve varen i en fysisk butik.


Varens stand, når du sender den retur:

Hvis forseglingen er brudt på den enkelte vare, bliver der lavet en konkret vurdering af, hvad varen som brugt kan sælges for
til en anden kunde/ forbruger. En evt. værdiforringelse skal kunden/ forbrugeren ikke have retur.

Tilbagebetaling af købsbeløbet:

Hvis I fortryder Jeres køb, får I naturligvis det beløb I har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.

Hvis I benytter Jeres fortrydelsesret, refunderer Vi alle betalinger modtaget fra Jer vedrørende det omhandlende køb,, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget den
retur sendte varer. mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret varen.
Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som I benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre I udtrykkeligt har indvilget i noget andet.

Reklamationsret:


Schioldan Design yder 2 års reklamationsret i henhold til købeloven, omfattende fabrikations- og materialefejl, der konstateres ved varens normale anvendelse. Reklamationsretten dækker ikke fejl, skader eller slitage, direkte eller indirekte opstået som følge af forkert betjening, ringe vedligeholdelse, vold eller uautoriserede indgreb. Reklamation over fejl og mangler, som bør opdages ved sædvanlig undersøgelse af varen, skal meddeles Schioldan Design indenfor rimelig tid efter varen er modtaget. Varen kan efterfølgende returneres for ombytning, passende afslag eller efter aftale evt. kreditering. I forbindelse med reklamationssager afholder Schioldan Design returneringsomkostninger i rimeligt omfang.

Schioldan Design eller nogen af de ansatte i Schioldan Design kan ikke gøres ansvarlig for forkert brug af den købte vare.

Reklamation og varereturnering:
Ved fejl, mangler eller evt. udeblevne leverancer bedes henvendelse rettet til:
Schioldan Design
Kornvej 13
5210 Odense NV
66165025
Vi har brug for følgende information, når du sender varen til os:

Returnering som følge af reklamationsret! Det anbefales, at varen returneres via Post Danmark, og at varen sendes som pakkepost. På den måde er der mulighed for at spore pakken i Post Danmarks system og det fjerner dermed enhver tvivl om, hvorvidt varen er blevet udleveret til modtager. Yderligere har kunden mulighed for, at kunne efterlyse pakken såfremt udlevering ikke har fundet sted.

Varer der returneres på efterkrav eller som sendes uden porto nægtes modtaget af Schioldan Design.

Updating…
  • Ingen varer i kurven.